Lisette

538383_10152416139850584_1981770685_n

 

Naam: Lisette van Hoogenhuyze

Leeftijd: 22

In de leiding sinds: 2007

Mooiste herinnering:

Natuurlijk heb ik net zoals alle andere leidingleden ongelooflijk veel mooie herinneringen aan Moezelkamp. Zoals de vele bezoekjes aan Tony, het chillen in de moezel, de moddergevechten op het terrein, de cabaretvoorstellingen van Gosse en de talenten op bonte avond. Maar als ik er dan 1 moet kiezen is het toch wel de beroemde dropping van 2007.

In mijn eerste jaar liep ik de langste dropping met de boeman Chris en Daan. In plaats van de kortste dropping, hadden ze ons met het manke groepje bij de verste plek gedropped! Om 7 uur s’ ochtends dachten we  thuis te zijn, maar toen kwamen we er toch onverhoopt achter dat we aan de verkeerde kant van de berg stonden, waar de dorpelingen rustig aan het party’en waren op ‘County Roads’. We besloten daar dan maar een kampvuurtje te maken, wat nogal lastig bleek te zijn voor de heren, waardoor we ineens een pauze hadden van 2 uur. We maakten knakworstjes, marshmallows en bakten zelfs eitjes op het vuur. Spookverhalen werden verteld en liedjes werden gezongen. Toen de zon opkwam gingen we weer door met onze tocht. Daar door de ochtenddauw zagen we in de verte de Moezel. Chris had zijn opblaaskrokodil in zijn tas zitten waarop we naar de overkant zijn gevaren. Iedereen in een treintje achter elkaar. Het hele kamp zat al in de kring om ons te verwelkomen met de eerste prijs die wij hadden verdiend omdat we als laatste thuis waren. De rest van de dag werd er voor ons gejuicht en gezongen. Iedereen werd gehighfived en we werden jaren later nog geroemd. Een prestatie die ik nu nog op mijn cv heb staan en een ervaring die ik nooit meer zal vergeten!

Kwaliteiten op kamp: Chillen met Nicky, scruben, in een opblaasband hengen op de moezel, zingen als een nachtegaal die rohkt en avondeten klussen.